Smeltende Make-Up

24 mei

Allesbehalve mooi ; een gezicht waar de make-up van afdruipt, hier dus wat simpele tips om te voorkomen dat je er als een uitgelopen schilderij uit komt te zien!

Laten we bij het begin beginnen;

Was je gezicht met een lotion, dit zorgt er voor dat alle vetten van je huid zijn verwijderd. Deze zorgen er namelijk voor dat je gezicht gaat glimmen en je foundation gaat glijden !

Gebruik nu een primer, deze zal er voor zorgen dat je make-up langer blijft zitten. Vervolgens neem je een foundation die een de hele dag blijft zitten en dit poeder je af. Je kan voor het afpoederen een dekkende poeder of een onzichtbare poeder gebruiken. Zorg ervoor dat de plaatsen waar je huid het meest gaat glimmen gedurende de dag goed bedekt zijn !

Voor de ogen wil je ook beginnen met een primer, een goede basis zorgt ervoor dat je make-up er de hele dag op blijft zitten én niet in de lijntjes zal trekken.

Voor je wangen kan je in plaats van een poeder een crème blush of een cheek stain gebruiken. Deze blijven langer zitten door hun vloeibare structuur.

Voor de lippen kan je voor een lipstain gaan, deze blijft de hele dag zitten. Maar kan je lippen wel uitdrogen gedurende de dag. Of gebruik onder je lippenstift een lippotlood dat er voor zal zorgen dat als de lippenstift vervaagd is het lippotlood toch nog wat kleur laat zien.

Voor mascara probeer je een watervaste of een niet al te makkelijk afhaalbare mascara te gebruiken. Eentje die snel droogt is ook geen overbodige luxe stipjes onder je wenkbrauwen zijn nog niet modieus.

Dan om alles op z’n plekkie te houden gebruik je een finishing spray die alles als het waren vast zet.

Dit zou je de hele dag goed moeten houden !

Sorry voor het korte artikel morgen weer langer !

Wat is jullie belangrijkste tip om jullie make-up goed te laten zitten ?

Liefs,

Nina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: