Dr. Hauschka Reinigingsmelk

3 mei

Jullie kennen Dr. Hauschka wellicht al van eerdere post over dit merk, het is namelijk een heerlijk merk. Ik denk dat veel mensen het gevoel hebben dat het vooral voor de rijpere huid is, maar dat is niet zo. Het is prima te gebruiken voor jong en oud én er zitten geen schadelijke chemische stoffen in. Klinkt goed, hé ?

P1050148

Deze Reinigingsmelk is niet alleen om je make-up eraf te halen, maar ook prima om je gezicht in de ochtend mee te reinigen, een prima product voor twee doeleinden dus !

P1050144

De verpakking is heel clean, met het logo in goud wat een mooi detail is. Dr. Hauschka heeft zich gespecialiseerd in natuur gebaseerde producten, deze zullen dus niet schadelijk zijn voor je huid maar wél werken. Veel mensen denken dat natuurlijke producten niet goed werken, dat doen ze wel !

 P1050145

Hier even een duidelijk uitleg. Bij de bijsluiter gaan ze hier nog uitgebreider op in.

P1050146

P1050151

Door de glimmende dop was het moeilijk te fotograferen maar er staat een pijl op de dop. Je kan de dop namelijk vastzetten zodat er geen product uit je flacon gaat als je hem bijvoorbeeld mee op reis neemt. Door een simpele draai is deze open en kun je door op de pomp te duwen het product eruit halen.

Op de komende foto’s heb ik eerst make-up op mijn hand dan heb ik een pompje reinigingsmelk toegevoegd en op de derde foto heb ik dit in gemasseerd. Op de vierde foto kunt je het resultaat zien.

 

P1050152P1050153P1050155P1050156

Mijn hand is totaal niet geïrriteerd, mijn hand is namelijk altijd een beetje rood omdat hij heel droog is. Helaas. En het voelt heel zacht aan, het fijnste vind ik om er dan direct een goede voedende crème op te smeren. Dit zal de huid een heerlijke treatment geven. Ik vind de melk erg fijn, maar hij laat vettige huiden misschien wat vettig achter. Wel moet ik zeggen dat een melk vaak een stuk milder is voor de huid. Voor een droge huid is dit een prima reiniger.

Ik vind het een heel fijn product, ik heb een vrij gevoelige huid en mijn huid kan hier heel goed tegen !

De reinigingsmelk is voor 145 ml €21,50. Niet goedkoop maar natuurlijke producten zijn vaak wat prijziger. En is te koop bij natuurwinkels.

Wat gebruiken jullie om je gezicht te reinigen ?

XOXO,

Nina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: