Verslag beautygloss party spring/summer editie 2012 powered by l’occitane

25 Apr

Zaterdag 21 april waren Nina, ik en een van onze beste vriendinnetjes bij de Beautygloss party. En het was ontzettend leuk! We zijn met een enorme goodiebag en een blij gevoel terug naar huis vertrokken. Er zal binnenkort nog een filmpje of bericht online komen van ons allebei, waarin we onze gekochte spulletjes en natuurlijk de loodzware goodiebag laten zien, maar eerst; een verslagje van deze leuke dag!

we zaten ons met z’n drieën al weken te verheugen op de party. Kaartjes hadden we al zodra we wisten dat er nog een party kwam en we waren al lekker op tijd bezig met to-buy en to-do lijstjes voor de beautyglossparty maken. Zodra we internet hadden checken we beautygloss.nl om te kijken of er nog een nieuwe update online was gekomen. En zaterdag was het dan eindelijk zo ver!

Heel veel foto’s hebben we niet kunnen maken, het was aardig donker en we waren veeeel te druk bezig met leuke dingen doen. Maar we hebben een paar fotootjes en zullen natuurlijk ook dingetjes vertellen!

We kwamen precies om 12 uur aan, de tijd dat de deuren van de Beurs van Berlage in Amsterdam, waar de party werd gehouden, opengingen. Dat het druk was hadden we verwacht, maar zó druk! Er kwamen 1500 bezoeksters dus de rij was huge!
We hebben precies 55 minuten in de rij gestaan voordat we binnen waren. Voor een groot deel in de regen. En wat was het koud! Toen we eindelijk binnekwamen, werd de barcode op ons kaartje gescand en kregen we een bandje. Hiermee konden we weer naar buiten en naar binnen, en aan het einde konden we het bandje omruilen voor een goodiebag!

Het programma zou om 12:55 beginnen, maar omdat er toen nog heel veel meiden buiten stonden begon dat wat later. Wij sloten met z’n drieën meteen aan in de rij om omgemaakt te worden door visagisten van studio belezza en make-up studio.
Eva’s look was een broze/glitter ooglid en olijfgroene eyeliner.

Nina’s look was een mooie, goudachtig sparkly oogschaduw!

Ons lieve vriendinnetje kreeg een mooi, licht ooglid met paars en een paars lijntje. Heel mooi allemaal!

Net toen we in de make-up zaten kwam de band Hello April op, zij speelden een nummer , daarna zagen we het promo filmpje en toen kwam lieve Mascha het podium op! Samen met haar co-host Josh Veldhuizen verwelkomden ze ons en vertelden kort het programma van die dag. Mascha zag er echt super uit met haar mooie gele jurkje en krullen!

Toen we opgemaakt waren, vertokken we naar boven om daar samen op de foto gezet te worden. Leuk!

Er was steeds wat te doen op het podium, zo waren er winacties en optredens, van Hello April en een dansgroep.

20120421-213851.jpg

20120421-213906.jpg
Boven zie je de dansers, op de andere foto een deel van de zaal; het stond helemaal vol!

Verder hebben we nog in de rij gestaan bij rimmel, sally hanssen , l’occitane enenchantra. Ook hebben we even bij lush, philisophy en inglot gekeken, maar daar kochten we niks.

Er waren een heleboel activiteiten te doen; opgemaakt en gefotografeerd worden, je nagels laten lakken, een workshop visagie van nikkie, een huidmeting, een spray tan, handmassages en fotoshoot met kleding van kledingmerk Josh V.
Genoeg te doen! De merken die aanwezig waren , waren o.a. L’occitane, lush, my new bag, greenland, philosophy, hot diamonds, inglot, enchantra, bybeautygloss, rimmel, sally, studio belezza, make up studio, givenchy en ga zo maar door.

Op het podium was ook steeds eat te doen. Guy van de Reijden gaf samen met Mascha tips over trainen en afvallen. Handig, volgens mij weten de meiden allemaal nu veel beter hoe ze afvallen aan moeten pakken. En het helpt, want mascha is met guy’s hulp in tien weken tien kilo afgevallen. Zo, dat is veel joh!

Ook tom sebastian kwam het podium op. Hij gaf tips over makeup, huid, verzorging en vooral haar. Logish, want zelf heeft hij flinke lange, glanzende lokken!

Er was een high heel workout , een paar meiden gingen het podium en er werd een cursus op hakken looen gegeven. Heel leuk rn grappig!

En natuurlijk waren de nodige winacties er! Soms werd er gewoon een lootje met een naam getrokken, mar meestal stelden mascha en josh een vraag en als je het antwoord wost moest je springen met je hand omhoog. Zo grappig, iedereen deed heel enthousiast mee! De vragen gingen over de site , mascha, de vorge party, celebs of gewoon beauty. De prijzen waren o.a. Geuren, kadobonnen, sets van onder andere lush, l’occitane , rimmel en meer.

We waren dus opgemaakt, maar hadden ook nog aan een mevrouw gevraagd hoe het zat met de inglot workshops met nikkietutorials. Helemaal vol, zei de vrouw. Jammer.

De party was bijna tot zijn einde gelopen toen we nog met z’n drieën stonden te kijken bij de spray tans. Zelf wilden we dat misschien ook, maar we twijfelden nog een beetje. Ineens kwam er een jonge man met een rood rokje met gele ruches aanlopen. Hij had flink wat bronzer en gekleurde eyeliner op. Grappig tiep. ‘wie wil er nog een workshop visagie van nikkie? Nikkietutorials? Wie wil?’. ‘jaaa!’ riepen wij meteen en we sprongen op. We moesten helemaal achteraan staan ipv zitten, maar dat hadden we er wel voor over (al deden onze voeten onwijs pijn). En het was het zeker waard, want ik vond het heel leerzaam! Nikkie liet bij een meisje zien hoe je bronzer, blush en highlighter aanbrengt en hoe je shaped. Super handig, ik weet nu een stuk beter hoe ik deze producten gebruik. We mochten ook zelf vragen stellen, dat wa sook heel leerzaam. En wat is Nikkie een leuk mens! e heeft flink wat zelfspot en humor, en ze schaamt zich niet. Ze maakte de hele tijd grapjes en bij bijna alles wat ze deed zei ze ‘mascha heeft het ook!’ (ze had mascha zelf opgemaakt). Heel grappig en gezellig! Ja, heel leuk dat we er bij konden zijn op het nippertje !

Mascha nam ook nog afscheid van iedereen op het podium, dit heb ik echter gemist kmdat we toen bezig waren met de workshop.

Vlak voordat we weggingen konden we nog snel op de foto met Mascha, dat was natuurlijk ook heel leuk! Mascha heeft er een ontzetend leuke party van gemaakt, het was echt geweldig!
Bedankt lieve mascha!

Nina heeft al een goodiebagfilmpje gemaakt, die van mij komt binnekort online.
Liefs, eva.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: