INGLOT ; aankoopjes en first impression.

11 Dec

Gisteren zijn wij naar de INGLOT geweest en we hebben natuurlijk onze spulletjes al eventjes uitgetest !
Vandaag bespreken we even onze eerste indruk, wat we van de winkel , de producten en het winkelpersoneel vonden.

CIMG4052

CIMG4053

Als eerste de winkel. De ruimte was groot en licht, met in het midden zwarte tafels met makeup erop. Het oogde heel rustig. Er liepen drie verkoopsters, waarvan er eentje bezig was een meisje op te maken en advies te geven.
Gelijk na binnenkomst kwam er al een verkoopster naar ons toe die vertelde wat we waar konden vinden en hoe alles werkte.
Het meest bijzondere aan INGLOT is dat je zelf palettes in elkaar kunt zetten. Je kan zelf bepalen welke oogschaduws, lipkleuren, concealers en / of blushes je samen in een doosje doet. Wij kozen allebei voor een duo-oogschaduw.

Er waren heel veel verschillende kleuren , die ingedeeld waren per kleurgroep. Wij gingen voor de wat meer neutrale aardetinten. Ook daarvan was meer dan genoeg keuze.
Ze hadden matte, shimmery en regenboog -oogschaduws. Een regenboogoogschaduw houdt in dat je drie kleuren in één oogschaduw hebt. Het winkelpersoneel was erg vriendelijk en kwam regelmatig vragen of we een keuze konden konden maken, en gaf ons advies.

CIMG4063CIMG4054

Dan nu onze oogschaduws. We kochten allebei een matte regenboogooschaduw in bruintinten en een shimmery highilghter. De een kocht een wat lichtere tint ‘regenboog’, en een ietsje donkerdere higlighter, terwijl de ander juist voor een donkerdere regenboog en een lichtere highlighter ging.
een beetje hetzelfde dus, maar dit komt omdat we dezelfde smaak hebben en die kleurtjes toch heel mooi vonden.

 

P1010840P1010842P1010844P1010846P1010848P1010851P1010858P1010859

In de winkel leken de oogschaduws minder poederig en de lichte kleuren beter gepigmenteerd.

Eenmaal thuis hebben we natuurlijk meteen onze oogschaduws uitgeprobeerd.
We moeten heel eerlijk zeggen dat onze eerste indruk toch een beetje tegenviel.
Wanneer je met je kwast over de oogschaduw gaat, komt er heel veel poeder los die je kwast NIET opneemt. Daardoor ligt er allemaal poeder los op je oogschaduw. Dit kon niet aan de kwasten die we gebruikten liggen, want we gebruikten allebei een andere kwast. Dit vonden we wel erg jammer.
Ook waren de lichte kleuren oogschaduw veel minder gepigmenteerd dan we dachten. Je moest erg vaak met je kwast eroverheen gaan om genoeg kleur te pakken. Waarschijnlijk speelde ook mee dat we nude kleurtjes namen, die horen natuurlijk minder opvallend te zijn. Over het pigment van de donkerdere tinten zijn we wel tevreden.

Heel eerlijk valt onze eerste indruk een beetje tegen. We horen van veel mensen dat de INGLOT een supergoede winkel is, en we keken al een hele tijd ernaar uit om hier iets tekopen. Ook staat de INGLOT bekend om hun oogschaduws, dus hadden we er heel veel van verwacht.
Misschien waren onze verwachtingen gewoon iets te hoog, en zijn onze kleurtjes minder gepigmenteerd vanwege de nude tinten. We gaan het nog even aanzien en zullen ze zeker volop testen , we houden jullie op de hoogte!
Foto’s volgen nog. We zullen ze vandaag aan het artikel toevoegen.

<3 nien & eef.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: